Bilferie i England

Din bilferie i England starter i Newcastle, hvor du kan opleve denne pragtfulde by for en dag. Du kan finde mange seværdigheder, herunder Castle Keep og St. Nicholas’s Cathedral. Når du har set alt, hvad der er at se i Newcastle, kan du køre mod nord ad A1-vejen for at komme til Edinburgh, Skotlands hovedstad. Så snart du passerer Berwick-upon-Tweed (du vil måske se nogle grænsekontroller her) vil du allerede kunne mærke, hvor anderledes tingene er fra England. I Skotland tales der for det meste gælisk. Der venter masser af slotte og whiskydestillerier på dig i Skotland – og vi taler ikke om små slotte som dem i Newcastle: vi taler om rigtige skotske slotte her.

 

På dette tidspunkt af din kør-selv-ferie kan du køre sydpå for at udforske mere af England eller i stedet køre vestpå mod Lake District og byen Liverpool. Der er masser af sjove ting at lave i Liverpool: en Beatles-tur er et must! Du kan også se The Three Graces, som er tre imponerende bygninger, der har udsigt over Mersey-floden.

 

Hvis du ikke er alt for begejstret for engelsk historie, kan du altid tage kystvejen mod London, hvor din kør-selv-ferie slutter. Undervejs kommer du forbi mange badebyer, som stadig er populære blandt briterne, selv om de tilsyneladende er mere populære blandt udenlandske turister. Et af disse feriesteder er Brighton, som har en meget farverig og ekstravagant strandpromenade med masser af interessante butikker mellem stranden og molen. En tur langs kysten kræver naturligvis det hele rigtige køretøj, her kan du rigtig vise dig frem med en smuk Ford Mustang Mach E.

 

Hvis du stadig har lyst til mere, hvorfor så ikke besøge Wales? Den walisiske kyst er et populært rejsemål for britiske feriegæster, men det er også værd at tage derhen, hvis du kommer fra England eller Skotland. Forskellene mellem landets tre lande bliver tydelige, så snart du krydser grænsen: I Wales taler man engelsk med en helt særlig accent. I Cardiff, som er Wales’ hovedstad, finder du mange seværdigheder, herunder Cardiff Castle og St Fagans National History Museum.

 

Vi ved godt, at vores guide sender dig rundt i hele Storbritannien, men det er fordelen ved bilferier! Du kan køre lige derhen, hvor du gerne vil. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Mon ikke at du også finder steder undervejs, som du gerne vil opleve? Det tror vi!