Ferie i Danmark

Ferie i Danmark

Hvis ikke, du allerede har booket en ferie sydpå i forbindelse med dette års sommerferie, så er en ferie i det danske fædreland helt klart værd at overveje. For findes der noget så skønt, som en dansk sommer? Næppe! I hvert fald ikke, når vejret viser sig fra sin allerpæneste side. For det betyder nemlig lange, lune sommeraftener i det fri, grillhygge på terrassen med vennerne, nye danske kartofler og jordbær, for ej at glemme grønne marker så langt øjet rækker. Danmark er skøn, Danmark er smuk, så tag familien under armen, og begiv jer sammen ud, og udforsk det danske sommerland!

Hvor skal turen gå hen?

Et af de absolut mest populære rejsedestinationer i Danmark er Nordjylland. Her valfarter tusindvis af udenlandske såvel som danske turister til hver sommer – og det er bestemt ikke uden grund. Området er fyldt med muligheder og oplevelser for hele familien. Her er brede sandstrande, charmerende havnebyer og åbne vidder så langt øjet rækker. Der er mulighed for både at bo på hotel, sommerhuse eller på camping i Nordjylland. Samtidig er der rig mulighed for at aktivere de helt små i familien ved enten at tage en tur i Fårup Sommerland eller lægge vejen forbi Aalborg Zoo. Og som om, det ikke var nok, rummer Nordjylland også et hav af spændende kulturskatte og museer til familiens historie- eller kunstinteresserede. Kort fortalt, er der noget for enhver smag – uagtet køn og alder.

vw-bus-918433_1920-1.jpg

Charmen ved camping

Har du først besluttet dig for, hvor dette års sommerferie skal opholdes, så er næste skridt at beslutte dig for selve ferieformen. Skal I afsted hele familien, og har du små børn, så kan du med fordel overveje en campingplads i Nordjylland. Campinglivet byder nemlig på masser af hygge, afslapning og nærvær. Det er samtidig en oplagt mulighed for familien til at ses og være sammen på en helt ny måde uden forstyrrelser fra hverken tv, radio eller computer. Og vælger du en børnevenlig campingplads, behøver du ikke være bange for, at de yngste i familien kommer til at kede sig. Her er der nemlig masser af aktiviteter at give sig til i form af legeland, badeland og hoppepuder. Til de lidt større børn er der boldbaner og aktivitetsrum med masser af spil, som med garanti vil falde i god jord – selv hos de mest besværlige teenagere.