Hvad er glamping

Rigtig mange forbinder camping med dårlig søvn på en flad luftmadras, kedelig dåsemad og fugtigt tøj . Derfor er der godt nyt til alle personer, der elsker at tilbringe tid i naturen men som ikke ønsker at gå på kompromis med komforten. Glamping er et sammentrukket ord, som kommer af “Glamorous Camping”. Glamping er den perfekte ferieform til dig der elsker luksus men på samme tid ønsker skønne naturoplevelser. 

Prøv glamping

Glamping er camping på en ny og luksuriøs måde. Du finder ingen hullede luftmadrasser eller fugtige teltduge. Glamping er som ordet indebærer glamourøs camping. Selve overnatningen kan ske i telte, tipier eller hytter, hvor der ikke er gået på kompromis med komforten. Der er gulv, lys, en blød seng og du kan også forvente en ordenlig kop kaffe. 

Glamping stammer oprindeligt fra USA, men minder i bund og grund meget om de overnatningsfaciliteter man ofte ser på safariture i Afrika. Her overnatter man i primitive hytter midt i den vilde natur, men hvor der på ingen måde er skåret ned på hverken komfort, luksus eller glamour.   

gus-tu-njana-Dny37Pec4qk-unsplash

Er Glamping noget for mig

Har du lyst til at opleve den skønne danske natur og se hvad den har at byde på? Og kan du godt lide den komfort og luksus, som vi kender det fra hotellerne? Hvis du kan sige ja til de to spørgsmål, så er Glamping i den grad noget for dig. Glamping er en anderledes ferieform, som både passer til friluftslivet og luksusferien. 

Hvordan foregår det?

Du kan selvfølgelig selv arrangere din egen Glamping-tur, men ved at gøre det, går noget af det luksuriøse af ferieformen. Der findes flere steder rundt i det danske land, som udbyder Glamping som en regulær ferieform. Her står udbyderen for alt, så det eneste du skal koncentrere dig om er at nyde naturen og slappe af. Man sover i telte, hytter, tipier eller andre primitive lejre . Men fælles for alt Glamping, så er der ikke sparet på komforten. Derfor kan du godt forvente godt med mad, drikke og masser af god stemning 

Læn dig tilbage og nyd livet med Glamping! 

lucija-ros-aitipioxZsg-unsplash