Klar på et RPG-eventyr med vennerne?

Fans af RPG (Role playing games) kan godt glæde sig, for 2021 har en fantastisk begivenhed i vente! Hvis du tidligere har spillet spil som Diablo, World of Warcraft, Dark Souls eller noget helt fjerde, så kan du glæde dig til at opleve remasteren af Diablo 2, som kommer til konsol og computer sidst i 2021! Det originale spil til pc udkom i år 2000, og har siden leveret Diablo 3, som ikke helt kunne leve op til den kæmpemæssige succes, som var DIablo 2. Derfor er flere fans lykkelige over, at de endnu engang skal besøge den mytiske verden.

 

Diablo 2 er en rejse igennem 4 akter, i et desperat forsøg på at stoppe Diablo fra at overtage verdenen. Undervejs skal du nedkæmpe Diablos undersåtter anført af Andariel, Duriel og Mephisto, alt imens du opgraderer dine våben, rustning og ikke mindst karakterens egenskaber. Du vælger mellem 5 forskellige karakterer:

  • Paladin
  • Sorceres
  • Amazone
  • Necromancer
  • Barbarian

 

Selve remasteren vil også indeholde udvidelsen ”Lord of destruction”, hvor den onde Baal vil være lederen i en ny 5. akt. Udvidelsen vil også give adgang til 2 nye karaktere: Druid og assassin. Spillet er mest populært online, hvor man går fælles i kamp sammen med andre spillere, hvilket gør spillet meget socialt og en rigtig tidsrøver.

 

Blizzard som er kreatøren bag både Diablo og World of Warcraft, har meldt ud, at de har forsøgt at lægge sig så tæt op ad den originale år 2000version som muligt, hvor udseendet, lyde og måden du spiller, vil være den samme som tidligere. Grafikken og oplevelsen bliver dog voldsomt opgraderet! Man kan sige, at det er år 2000 Diablo 2 pakket ind i 2021 teknologi. Den præcise udgivelsesdato er endnu ukendt, men Blizzard har været meget klar i mælet om, at spillet udkommer i 2021. Der er derfor mange RPG-fans, som kan glæde sig til at opleve en ægte følelse af nostalgi!

 

Hvis du ikke kan vente til udgivelsen af Diablo 2, og der kribler en RPG-sjæl i dig, som er klar på eventyr, så er der en perfekt mulighed for at samle sine venner i et eventyr. Og så endda fysisk! Dungeons and dragons er det fysiske RPG, hvor en gruppe venner i samlet flok skal klare et eventyr sammen med hver deres individuelle helt.