Konklusion

Hvordan kan man starte med konklusionen? Simpelt, de fleste læser ikke alle mine sider, hvor jeg er gået i dybden med tingene, så hvis jeg starter med konklusionen, kommer jeg bredere ud med mit budskab, og hvis nogen ønsker en uddybning af de berørte emner, er dette muligt på de følgende sider.
Jeg kommer ind på hvordan jeg selv har oplevet udfordringen ved, og synes jeg selv lykkedes med, hvordan man som indretningsarkitekt kan skaffe flere kunder. Her vil jeg gerne fremhæve søgemaskineoptimering, som dog ikke er en af de ting jeg gennemgår.

Så vil jeg komme med mit bud på, hvordan man løser den store udfordring, det er at indrette små kontorer på en ny og innovativ måde, der samtidig tilgodeser og fremhæver en effektiv arbejdsplads.
Jeg kommer med mit bud på en top 5 til indretningsideer til det moderne kontor. Sidst men ikke mindst vil jeg gennemgå vigtigheden af, og hvordan man løser de store udfordringer med belysning på kontoret.

Hvordan skaffer man flere kunder som indretningsarkitekt?

Kort fortalt så er der et utal af muligheder, men et af de punkter jeg selv har haft udbytte af og som jeg vil fremhæve vigtigheden af, er at få links ind til din hjemmeside, dette vil sikre dig trafik, dog er det vigtigt at fokusere på de rigtige links, så trafikken bliver relevant for dig. I den moderne verden er trafik kongen, jo mere og jo mere relevant jo bedre.

Mine top tip til at indrette små rum

Jeg har selv udviklet to nytænkende og banebrydende koncepter til indretning af små kontorer. Jeg kalder dem ”udenfor indenfor” og ” kuppel af grød” der begge går ind og arbejder med hvordan man kan gøre møderne mere effektive.
I vores travle og ofte hektiske arbejdsliv, kan man spare meget tid, ved at være mere effektiv til møderne, det er nogle af de parametre jeg går ind og arbejder med i mine spændende og ”tænke ud af boksen” koncepter. Samtidig kan

Belysning på kontorer

Vigtigheden af en ordentlig belysning på kontoret kan ikke overdrives, problemet opstår ofte når man skal kombinere praktisk belysning og flot moderigtig indretning af det moderne kontor.
Det er også vigtigt at belysningen er med til at understrege, og fremhæve hvilket miljø og værdier der lægges vægt på i jeres kontor