Top 5 indretningsideer

Her får du årstidens bedste indretningstips, der sikre at dit hjem er helt med på den nyeste mode. Vi ved jo alle hvor vigtigt det er, at ens hjem sender de rigtige signaler om at beboerne er aktive, modebevidste og moderne mennesker. Jeg omskriver ofte gamle og forældede talemåder, og giver dem derved nyt liv i en moderne verden, for tiden er mit yndlingsudtryk: Mit hjem er mit tempel. Det indfanger præcist hvad den rette indretning kan gøre for dig og dit liv.
For at kunne give de helt rigtige tips, og for at finde inspiration besøger jeg ofte Tendensshop, her finder jeg alt det jeg skal bruge.

Belysning

Den rette belysning er essentiel for at få den rette stemning, og især de helt rigtige lamper er vigtige. Det materiale der er mest oppe i tiden, det er helt klart genbrugsplast, hvor du både for en flot lampe og hjælpe verdenshavene med at slippe for store mængder plast.

Farverige badeværelser

Hvis du er på udkig efter et nyt badeværelse og samtidig ønsker at være med på den nyeste trend, må du endelig ikke vælge et klassisk hvidt badeværelse. Her er farverne in igen, og gerne i et fedt 70’er look med orange, brune og babyblå nuancer.

Planter er det nye grønt

Et par af de største hits for tiden er ”at bringe naturen ind” og ”skabe godt indeklima” og her kan planter hjælpe dig, det er både de klassiske grønne planter, men også de mere eksotiske planter du kan bruge, det er helt op til temperament og hvor grønne dine fingre er.

bathroom

Møbler med stil

Møbler med stil har altid været en topprioritet i en moderigtig indretning, men hvilken stil skal man så vælge? Som jeg kommer tilbage til nedenfor, er det personlige præg super vigtigt, men det er ikke altid en god ide at lade den personlige stil skinne igennem på dine møbler, hvem har lyst til at sidde i en lyst og luftigt indrettet stue, i en tung renæssance stol?
Så vælg hellere en dansk design klassiker, det slår aldrig fejl.

Læs også om hvordan du holder styr på dine sko.

Personligt præg

Nå nu man ikke må bruge møbler til at vise den personlige stil, hvad skal man så gøre? Her kan du nemt lave en hel eller dele af en hel væg, hvor du hænger din og din families personlige billeder hænge, det kan være alt fra store mærkedage som bryllup eller andet, over afslapning i hjemmet, til familieferier.